trouwfotograafdrenthe-bruidsfotograafdre

De voorbereidingen van jullie trouwdag gaan beginnen en daar komt onwijs veel bij kijken. Net als het zoeken naar jullie perfecte trouwfotograaf.

Er zijn heel erg veel fotografen, dus waar moet je opletten en waar moet je zoeken?

Misschien vind je het fijn als ik omschrijf hoe ik hoe ik jullie dag zou fotograferen.

Als ik jullie bruiloft mag fotograferen, fotografeer ik deze zoals die echt is en zoals het echt gaat op de dag. Ik houd niet van te veel geposeer en laat jullie zijn zoals jullie echt zijn. Je gaat dit ook echt op de foto's terug zien. Ik vind het mooi om echte emoties vast te kunnen leggen en ben gek op details. De tranen, momenten van hard gelach of gekke grappen van je oom. Ik ben gek op die momenten! Dat maakt jullie dag echt jullie dag en ik wil dat terug laten zien op de foto's.
 

Ik wil graag dat jullie later door middel van de foto's de dag herinneren zoals die echt was. Met een grote glimlach en misschien een kleine traan. Want hoe mooi is het om foto's later terug te bekijken als waardevolle herinnering naar misschien wel 1 van de mooiste dagen uit jullie leven.

'Never marry the one you can live with, marry the one you cannot live without'

Ik heb speciaal voor jullie een brochure samen gesteld met informatie over het afnemen van een trouwreportage bij mij.

In deze brochure staat wat informatie over mijzelf, prijspakketten en de extra's. Alle wensen en details kunnen we natuurlijk bespreken tijdens een gezellig bakkie bij jullie of mij.

De prijzen voor trouwfotografie beginnen bij €899,00. Hierin zitten een hele boel extra's die je in mijn brochure kan bekijken.

Er is natuurlijk een mogelijkheid om een pakket naar wens samen te stellen. Geen 1 bruidspaar is hetzelfde en heeft dezelfde wensen.

Je kan het contactformulier invullen om te bekijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Ben je benieuwd naar meer informatie? Klik dan op de knop 'trouwbrochure aanvragen'.

trouwfotograafdrenthe-bruidsfotograafdre