Sanne Withaar Fotografie-126.jpg

Hoi daar! Dit ben ik!

FOTOGRAAF, ONDERNEMER, MAMA VAN 2 KIDS, LIEFDE VOOR ETEN, PERFECTIONIST, DIERENLIEFHEBBER, SPONTAAN.

Welkom op mijn website en leuk dat je een kijkje komt nemen. Geef je ogen vooral de kost, want er is een hele boel om te zien!

Je komt op deze pagina om mij beter te leren kennen, dus laten we daar mee beginnen.

Ik ben Sanne en woon samen met mijn man en 2 kids in een klein stadje Meppel, ergens in Drenthe.
Ik heb ooit een opleiding tot directiesecretaresse gedaan, maar dat was het niet voor mij. Hierna heb ik heel hard gewerkt om van mijn passie mijn werk te maken en ben nu fulltime fotograaf. Ik maak herinneringen van hele waardevolle momenten in jullie leven. Dat is het allerliefste wat ik doe, want hoe cliché het ook klinkt, de tijd gaat veel te snel ..
 

Als je mij boekt als fotograaf dan kan je verwachten dat je beelden krijgt waarop jij jezelf bent. Dat staat bij mij namelijk op nummer 1. Ik vind het belangrijk dat jij je comfortabel voelt en zal zo min mogelijk regiseren. De spontane momenten en details doen het hem. Ik zal er voor zorgen dat jullie beelden krijgen waar je nu en later met een fijn gevoel op terug kan kijken. Een waardevolle en mooie herinnering, voor altijd!
 

MarloesvanderLindePhotographyDesign-14.j

Wil je graag meer over mij weten of eens gezellig een bakkie komen drinken? Een shoot boeken of een brochure ontvangen? Klik dan even op de onderstaande button. Het lijkt mij leuk om kennis met elkaar te maken!