top of page

Geboortefotografie

De reis naar het moederschap vastleggen. Alle emoties die je voelt op het moment dat jullie kindje voor het eerst diep ademhaalde.

Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden.

 

Dat is maar goed ook, want als je de geboorte van je baby probeert te beschrijven, ben je misschien sprakeloos.

Ik heb jarenlange professionele fotografie-ervaring, zodat ik ervoor kan zorgen dat de emotie en gebeurtenissen van de geboorte van je baby perfect worden vastgelegd in adembenemende foto's.

 

Als je geïnteresseerd bent in geboortefotografie, of je nu een thuisbevalling of een ziekenhuisbevalling plant, neem dan snel contact op om je uitgerekende datum in mijn agenda te krijgen!

geboortefotograafdrenthe-geboortefotograafmeppel-geboortefotografie-geboorte.jpg

Mijn werkwijze

Kennismaking

 Een geboorte is een intiem moment waar je iemand bij wilt hebben die je kan vertrouwen. Tijdens een kennismakingsgesprek vind ik het belangrijk om te kijken of die klik er is. Ik  vertel wie ik ben, wat mijn werkwijze is en wat nog veel belangrijker is: wat jullie wensen zijn.

Daarna kunnen jullie beslissen of jullie mij willen boeken.

De geboorte

 Als ik aan kom bij jullie thuis of in het ziekenhuis, zal ik direct beginnen met fotograferen. Ik fotografeer emoties, connecties tussen jullie, heftige momenten tussendoor of juist de mooie rust momenten. Dit zal ik allemaal op een mooie en sfeervolle manier vastleggen. Ook de geboorte van het kindje, de eerste borst/fles voeding en de controles erna zal ik vastleggen.

Na de geboorte

Na de geboorte blijf ik nog een aantal uur bij jullie.  In deze uren worden vaak de controles gedaan en het kindje aangekleed.

Ik zorg dat alle beelden direct veilig worden gesteld op mijn computer. Binnen 24 uur zorg ik ervoor dat jullie een preview ontvangen van een aantal mooie foto's. Binnen vier tot zes weken ontvangen jullie de gehele galerij.

RECENT
WERK

LIEFDEVOLLE WOORDEN

Sanne Withaar Fotografie-13(3).jpg
“Haar betrokkenheid, enthousiasme en plezier maken het makkelijk om voor haar camera te staan"

Sanne heeft op meerdere momenten foto's van ons gemaakt. Van de zwangerschap, de geboorte en toen onze zoon 4 weken oud was.
Direct vanaf de kennismaking voelde het vertrouwd.
Haar betrokkenheid, enthousiasme en plezier maken het makkelijk om voor haar camera te staan. Je kan gewoon jezelf zijn wat ook in de foto's is terug te zien. Geen geposeerde plaatjes maar echte pure beelden.

- Cindy

Interesse in een geboortereportage?

De investering van een geboortereportage begint vanaf € 1499,00. Vraag de geboorte brochure aan, waar meer informatie over mijn werkwijze en de tarieven te vinden zijn.

bottom of page