top of page

Hey daar, ik ben Sanne!

Moeder van twee jongens, vrouw van Willem Jan, liefhebber van eten, dieren en gezelligheid en fotograaf in hart en nieren.

Wij wonen in Meppel, een stad in Drenthe. Fotografie is mijn grootste passie. Vanaf kinds af aan was ik al in de weer met wegwerp cameraatjes. Inmiddels fotografeer ik al acht jaar, waarvan vijf jaar fulltime. 

Als fotograaf ben ik niet overheersend aanwezig. Ik probeer vanuit de achtergrond aanwijzingen te geven om zo op een ontspannen manier de mooiste foto's van jullie te maken.

 

Ik geloof dat elk speciaal klein moment de moeite waard is om vast te leggen.

Ilka-van-Wieren-Minishoot-Sanne-41.jpg

Laat mij momenten vastleggen om voor altijd te herinneren

 

Fam.Withaar.68.jpg
Ilka-van-Wieren-Minishoot-Sanne-87.jpg
sannewithaarfotografie-fotograafmeppel-fotograafdrenthe-meppel-40.jpg

Ook als positieveling komt er een moment van omkeer in je leven. Dit moment ontstond zeven jaar geleden bij mij.

Na mijn studie als directiesecretaresse besefte ik dat ik niet gelukkig ging worden op een bureaustoel. In deze periode ontdekte ik mijn passie voor fotograferen. Ik startte mijn eigen bedrijf als fotograaf op.  Een gedurfde stap, waar ik nog elke dag blij van wordt. 

Ik had nooit gedacht hoeveel vreugde het fulltime fotograferen mij zou brengen. Er is geen beter gevoel dan het vastleggen van emotie en liefde tussen koppels en gezinnen. Ik ontmoet wekelijks nieuwe mensen en mag een kijkje nemen in hun leven. Daar word ik nou echt blij van.

IK KAN NIET WACHTEN OM JOU TE ONTMOETEN

bottom of page